Minecraft Server @ Mihion


#1

Ohøj MinePirater!

Ved ikke om nogen af jer har læst indlægget på Facebook - Coding Pirates Community?

Kort fortalt, så er jeg ked af at I ikke har nogen Minecraft server. Da jeg startede var en af mine interesser at starte Coding Pirates Minecraft server og det kom jeg også til. Men jeg fik travlt med at undervisse i Py og mange andre ville styre serveren, så jeg fortsætte dengang med min egen server i samme ånd med tanken på at børn skal have en server hvor De kan udvikle sig og være Pirater!

Jeg vil fra på næste torsdag begynde på ny som frivillig og jeg ønsker at dele min server med jer allesammen.

Serverenes adresse er mc.mihion.dk eller pirate.mihion.dk om nogen ønsker det, I kan også ramme os på geek.mihion.dk :smiley: hjemmesiden er http://mihion.dk og jeg kan altid træffes på https://discord.me/mihion

Jeg har oprettet en server som kan tilgåes ved at skrive /menu og klikke på Command Block, når I kommer ind på serveren, skaI I op jer selv ved at skrive /op … Ja det er korrekt. Det her er jeres server og det er bogstaveligt talt.
Så der kommer noget ansvar i og med at I er “Operators”- Men Arrrrrrr! Lad os have det sjovt!

I må melde tilbage om alle jeres ønsker her eller ingame, mine admins og jeg følger med!

I har 4 G ram at lege med som skulle være rigeligt til rs og så køre vi på 6 ssd harddiske som cache lager dvs. at den sekventiel kan flytte 6G data pr. sekund…Muhahaha :smiley:

I er også velkommen til at benytte resten af serveren som er opbygget efter nordisk mytologi med nogle ekstra FTB Mod srv. samt en ren Forge server som I selv må komme med indput til hvilken plugins og mod der skal på…ja jeg køre mod/plugisn på mine mod serverer.

Att.:“Ledelsen”

Jeg ser det sådan, at I/vi bruger mihion.dk serveren som hvis, en hvilken som helst anden firma, åbnede deres døre for jer/os, frivilligt og kvit og frit. Der er som jeg nævner mulighed for at, der kan stemmes på serveren og så modtager voteren, ingame dia som kan bruger til at købe udstyr m.m. samt, at gameren kan købe sig til Voter rank, med dia ingam. Altså ikke rigtige penge. Vi tilbyder også at der kan købes rank, for rigtige penge men det er ikke nødvendigt, ligesåvel som at man kan doner penge som heller ikke er et krav. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg virkelig ønsker, at Coding Pirates har en server, De rentfaktisk kan bruge og derfor tilbyder jeg, os - at benytte min server.
I baggrunden er der en del unge mennesker fra en alder af, 14 - 18 og enkelte mellem 25 - 38 <–mig, som er admins og vores største prioritet er, at sikre at børn har et sikker værested. Serveren drives af min ven som er selvstændig, han syntes, at det var ærelige penge jeg brugte på Digitalocean og tilbyd mig at flytte det hele på hans server, hvor han har tildelt mig 8 cpuer, “tråde” og 64 GB ram, samt 100mib net. Hvis der i fremtiden skulle komme en forehindring, så er jeg sikret et andet sted med egen server og jeg har lokal backup af hele serveren.

Håber at i tager godt imod initiativet!

Jeg vil hovedsaligt fokuser på at undervise i udvikling af plugins/mods og scripts til Minecraft i Ballerup men alle kan være med på serveren.

Mvh Mihion (Mihiai Ionescu)
#2

For Ballerup afdenlingen:

Minecraft for windows:

https://launcher.mojang.com/download/MinecraftInstaller.msi

Minecraft for Mac:
https://launcher.mojang.com/download/Minecraft.dmg

Efter Minecraft er installeret skal denne Forge version installers:
http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.12.2-14.23.1.2555/forge-1.12.2-14.23.1.2555-installer.jar

Hent denne mod og læg den i mod mappen:
https://minecraft.curseforge.com/projects/computercraft/files/2478952/download

Log på mc.mihion.dk med Forge i hub skriver du /menu og vælger Forge serveren “Beacon id”

Info om ComputerCraft findes her: http://www.computercraft.info/

Tutorials: http://www.computercraft.info/wiki/Tutorials

Vi har 4 omgange og jeg vil forvente at vi når at lave denne første dag:

http://www.computercraft.info/wiki/Making_a_Password_Protected_Door

Se eventuelt denne:

Glæder mig!

Mvh Mihion, Jan og Lars